• Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube Channel

Showroom van magazijn

Project informatie

Hoe maak je van een donker magazijn een toffe, hippe en vooral lichtrijke omgeving?
Deze vraag werd gesteld aan LedHandel om een bestaand magazijn om te toveren tot een speelse en hippe plaats waar klanten materiaal kunnen kopen.
Door de grote oppervlakte was de uitdaging overal een constante lichtverdeling te creëren.
Er werd gekozen voor : The Flat Hanger 60x60 in daglicht (4000K).
Deze werd op verschillende hoogtes opgehangen om een speels effect te creëren.
De panels werden niet op vaste lijnen geplaatst maar na een lichtstudie kreeg iedere paneel zijn eigen plaats maar werd rekening gehouden voor de constante lichtsterkte doorheen de volledige ruimte.
Het eindresultaat is een prachtig plaatje waar klanten in een aangename omgeving kunnen kopen.